Naručite novu lektiru!

Trudimo se da obradimo šta veći mogući broj knjiga koje ulaze u popis školske lektire, ali neke škole pored obaveznih, propisovanih lektira imaju i dodatne, sopstvene popise. Zato vas molimo da nam pomognete učiniti našu bazu obrađenih lektira što većom i ispunjenom svim potrebnim sadržajem.

Ako primetite da nismo obradili neku knjigu koju morate da pročitate za lektiru ili vas jednostavno zanima sažetak i analiza neke knjige, slobodno nam pošaljite zahtev za tom lektirom.

Na komentarima na ovoj stranici (ispod teksta), zatražite obradu lektire. Učinite to tako da nam napišete naslov knjige koju želite da analizujemo. Uz ime knjige dodajte njenog autora i razred u kojem se ta knjiga obrađuje, a mi ćemo nastojati u najkraćem mogućem roku da ispunimo vaš zahtev i objavimo traženu lektiru.

Nadamo se da ćemo na ovaj način da vam pomognemo da dobijete uvid u sve lektire koja su vam potrebne te da će vam naše analize pomoći da shvatate sva književna dela s kojima se susrećete za vreme svog školovanja.

Komentiraj

*